Saturday, January 22, 2011
Little Potato Cake / Пирожное Картошка.
For 10 Potato Cakes
500g of crumbled sponge cake
100g of ground nuts
350g of butter cream
50ml vanilla (or rum, brandy, Irish Cream, etc..)
1 tb. sp. of cocoa mixed with 1 tb. sp. of icing sugar for coating
couple of tea spoons of cream for garnish
Add 100g of melted chocolat or 2-3 tb.sp. of cocoa powder for chocolat flavored cakes.
Mix together all ingredients, let it stend for a bit, divide mixture to 10 portions, form cakes to look like potatoes, roll in cocoa and icing sugar mix to coat, garnish with buttons of cream or with peaces of walnuts.
На десять картошек
500г бисквитной крошки
100г молотых орехов
350г сливочного крема
50мл любого ароматизатора (ваниль, ром, коньяк, ликер Irish Cream и т.д.)
столовая ложка какао-порошка и столовая ложка сахарной пудры для обвалки
немного крема для украшения
Для шоколадной картошки добавить 100г растопленого шоколада или две-три ложки какао.
Все ингредиенты тщательно перемешать, разделить на десять равных частей, сформировать картошки, обвалять их в смеси какао и сахарной пудры, украсить кремом из корнетика/украсить кусочками орехов.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment